top of page
RopeWaves20220099.jpg

Before-7 Club
 

Before-7 Club

Ik ken bijna niemand die NIET wil bewegen. De intentie is er zo goed als altijd, maar de tijd....

Uiteraard voelen we ons allemaal beter met regelmatige beweging. Het hoeft niet gigantisch intens te zijn, enkele die 10 000 stappen per dag of misschien wekelijks enkele rondjes lopen geeft al een positief effect.

 

Maar weet je dat veel van de activiteiten die we dagelijks uitvoeren zoals zitten, schoenen dragen, schermen kijken, mobiele telefoons bedienen er voor zorgen dat je je lijf vervormt?

 

Als jij je niet actief uit deze foutieve houdingen haalt, ontstaat pijn. Deze pijn komt ook voor tijdens de beweegmomenten, maar wordt heel vaak genegeerd…  Is de pijn niet erg genoeg dan is er misschien geen reden om deze gewoontes te veranderen en er NU de tijd voor te nemen.

Ik hoor vaak volgende zaken.  

Ik weet het, ik moet meer bewegen, maar nu geen tijd, het is voor later als ik eens tijd heb.  

Of, die pijn zal zal wel over gaan, 

Ofwel, misschien moet ik beter stoppen met lopen, mijn lijf kan dit niet meer aan.

Of de pijnstillers houden dit wel onder controle...Zelf was ik ervaringsdeskundige op dit vlak !

 

Sporten is mijn leven. De pijn werd lekker weggeduwd en elk seizoen was ik geblesseerd…  met nog gevolgen tot op de dag van vandaag.

 

Of toch, ja de reden is er echt WEL!!

Luister naar je lijf, de pijnen die nu en dan eens optreden geven een signaal om anders en/of frequenter te bewegen, maar meestal worden deze dus pijnen dus genegeerd.Het is belangrijk om actief aan de slag te gaan om je lijf terug in de juiste vorm te krijgen. Maar wanneer en hoe?

 

Mijn tip en geheim is, claim jouw tijd nog voor de ochtend start!

 

Sta vroeger op en neem jouw tijd! In de stilte van de dag. En als je tijd aan het begin van de dag spendeert aan passend beweging, voel je zo veel rustiger! Want je moet niet meer 'vechten' op het einde van de dag. De dag ontwaakt langszaam, je komt niet onmiddellijk in de rush, en het bewegen geeft je een ook een positief gevoel, dus dubbel effect.

 

En Hoe? Ons programma Before-7 van Ropewaves is speciaal ontworpen om jouw lijf terug te transformeren naar een natuurlijke vorm zodat je een sterk en pijnvrij lijf creëert!

 

Als je klaar bent om je lijf te transformeren nog voor die zotte ochtendrace start? Kies een data en sluit je aan bij onze Before-7- Club

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page