top of page

ROPEWAVES.
 

De kracht van natuurlijk bewegen

Ropewaves.

RopeWaves20220059.jpg

Te midden van een wereld die gekluisterd is aan stoelen, schreeuwt ons lichaam om beweging.

Vanaf onze kindertijd tot nu, pulseert ons bewegings-DNA om in actie te komen.
Ontsnap aan de beklemmende binnenruimtes en omarm het buitenleven, neem jouw beweegvitamines elke dag in, zoals onze voorouders dat deden.

 

Rope Flow
 

Verken de wereld van Rope Flow -

een bewegingsrevolutie die natuurlijke patronen omarmt, plezier biedt en lichaam en geest voedt met functionele beweging.

 

Dit is de intrinsieke en functionele beweging waar je lichaam naar verlangt, waardoor het niet alleen aan kracht wint, maar ook pijnvrij en moeiteloos kan bewegen.Check Opleidingen, Workshops, Trainingen, meet-up.

-----------

Zo goed als iedereen brengt heel veel tijd zittend en binnen door. Of het nu tijdens het werk is, of onderweg in de auto, ons lichaam heeft meer beweging nodig om gezond, fit, pijnvrij en sterk  te blijven. (Bekijk gerust jouw zitgedrag via deze calculator. https://www.juststand.org/the-tools/sitting-time-calculator/)

En we zitten al vanaf onze kleuterschool, of misschien zelfs de kinderopvang.

Ons 'beweeg-DNA 'dateert vanuit de oertijd, waar we als mens een hele dag door uren buiten bewogen, wandelen,  lopen, klimmen, klauwtern, springen, balanceren,...  In de huidige maatschappij staat er te weinig beweging op het menu.

Het beste tegengif voor ons indoor zitgedrag is outdoor bewegen! Jouw beweegmomenten  plannen je best in, want jammergenoeg hebben we geen 'natuurlijk' dagschema zoals in die oertijd. Of stel je toch graag jouw work-out uit of mis je de motivatie om voldoende te bewegen? Ga dan op zoek naar een nieuwe manier om actief, fit en gezond te blijven.

 

Traditionele oefeningen zijn misschien niet genoeg of motiveren niet voldoende om jouw lichaam te geven wat het verdient. Het is tijd om nieuwe benaderingen van beweging te leren kennen die vertrouwen, flexibiliteit, coördinatie en zelfs plezier bevorderen! 

Rope Flow 

Alles wat je lijf en brein nodig hebben om in vorm te blijven.  De training om je oeroude beweegDNA te voeden. Het omvat de natuurlijke beweegpatronen en het is een fijne manier van trainen. kortom een sport die jouw lichaam geeft wat het precies nodig heeft. Als gebeten Rope Flow enthousiast deel ik graag deze nieuwe sport met jullie.

 

Rope flow is de basis waaruit Ropewaves ontstond en waar alles aan gelinkt is. 

Natural Motion Mastery,

Rope Flow is de perfecte training om jou in vorm te houden, maar het laat ook jouw  blinde vlekken zien. Je had het misschien nog niet door, want de last die je hebt is nog niet urgent. Het  gevolg van een blessure of een operatie, een litteken van jaren geleden. Of het gevolg van iets te lang inactief, geweest  of  last van het gevolg van doorsnee schoenen dragen (galux falgus,...)  kan jouw parten spelen. Zo iets bijna banaals uit het verleden kan jouw bewegingskwaliteit sterkt beïnvloeden, met soms eens wat last tot bv na het lopen of msischien heb je een constante pijn.

 

Natural motion mastery is de oplossing.

De inhoud van deze trainingen zijn een gevarieerd, een coctail van verschillende disciplines waardoor jouw lijf terug de basis flexibilteit, kracht, coördinatie heeft om (pijn)vrij te bewegen. De trainingen  bestaan uit een mix van  Rope Flow, Natural Movement, Fasciatraining, Forest Mind, barefoottraining... Voor mij een perfecte blend om die basis voor jouw gezond lijf terug

Deze trainingen zijn geschikt voor volwassenen van elk fitheidsniveau. Of je nu je conditie wilt verbeteren, gezond en fit wilt blijven, of je stressniveau wilt verminderen, onze trainingen zijn ideaal voor buitenliefhebbers met een actieve levensstijl, die het allerbeste voor hun lijf willen,  op eigen tempo willen trainen zonder zich zorgen te maken.

 

Check ons aanbod en doe mee aan een van onze Workshops, Trainingen of MeetUps. Of meld je nu aan voor onze wekelijkse beweegtip en ontvang elke week gratis een inspirerende tips, rechtstreeks in je inbox. Het resultaat? Een gezondere, fittere en krachtigere versie van jezelf!

Wacht niet langer, doe vandaag nog mee

Save Your Spot

Momenteel geen evenementen

FOLLOW ME

Contact gegevens
bottom of page