IMG_6585.JPG

Break free

Energiek
Creatief
Fit
en
Gezond
en soms nood aan een  schop onder de kont
dit willen we! :-)
 

Break free!!!

Niet altijd zo serieus, een beetje spel, gezonde uitdaging daar kikken we van op! 

Van nature zijn we allemaal energiek creatief fit en gezond maar nu hebben we het nodig, die schop onder de kont!!

Onze natuurlijk habitat en gewoontes werden in ons brein als het ware begaven. Buiten in de bossen, velden, samen met de ‘stam’ zoeken naar eten, elke dag wandelen, rennen, klimmen, hangen. Ons brein en lichaam, onze genen werken nog altijd optimaal op deze manier. 

 

Zitten, schermen kijken, dichtbij kijken, deadlines halen, enkel de voorkeurskant bewegen en momenteel zo beperkt tot de grote duim... Dit is niet waar ons brein gelukkig van wordt. Dit creëert zelf stress, de gigantische hoeveelheden informatie is een overdosis en wist je, elke deadline is precies wij die een leeuw opmerken die ons als lekkere lunch in zijn vizier krijgt.

 

Al vanaf onze geboorte breng je het grootste deel van de dag binnen door, in gebouwen, in groepen, teveel lawaai, te weinig natuurlijk licht, te weinig zuurstof en frisse lucht en vooral te weinig beweging. Zitten is het motto en vooral stil zitten, in strakke kledij, strakke schoenen,… 

 

Een ramp voor ons lijf! Zonder lijf komen we nergens, dus verzorg en koester het! Wij helpen je heel graag energiek, fit en gezond ze zijn! 

Beweeg en 'speel' en ja liefst buiten! 

Onderzoek bevestigd wat wij ondervinden en weten het uit ervaring! Momenteel loopt zowat iedereen bewegingstekort op, toch zeker en vast een gevarieerd beweegtekort! Vaak wordt er bewogen maar zeer eenzijdig. Net of we de hele dag appels zouden eten, dit is heel gezond maar alleen maar appels komen we er ook niet. Gevarieerd beweging is noodzakelijk om te overleven, om te kunnen leren, om optimaal te kunnen functioneren en zelfs om tot rust te kunnen komen! Bewegen is even noodzakelijk als mineralen en vitamines of gezonde voeding!

Functioneel bewegen, totaal bewegen, buiten bewegen, beide lichaamshelften trainen, natuurlijk bewegen, creativiteit stimuleren...

ROPEWAVES boost jouw bewegingsmoment en bevrijdt je lijf uit alle strakheid! Dit op een coole hippe en gezonde manier. Een manier waarop je alle skills trainen die nodig zijn voor een sterk en gezond lijf. Een manier die veilig is voor hun lichaam. Een manier waarop stress gecounterd wordt!  

Kom gerust lang en test het uit! laat je 'training' een cool spel zijn! 

 

OUR TEAM
IMG_3315-1.jpg
Thorne

Een bom vol zot enthousiasme! Inspiratie ten top. 

IMG_3561.jpg
Kjartan 

Een vat vol inspiratie! Proberen experimenteren , uittesten en nieuwe dingen trucs uitvinden. 

IMG_2514.jpg
Mieke

Nooit te oud om zot te doen en te spelen. Lichaamsbeweging en creativiteit zijn twee grote passies, mensen inspireren om meer en efficiënter te bewegen op een natuurlijk manier. Just play and enjoy it!