top of page
RopeWaves20220003.jpg

ROPEWAVES.
 

De kracht van natuurlijk bewegen

#Bewegendoetzoveelmeer

RopeWaves20220059.jpg

Just swing it!

De mensheid is gemaakt om te bewegen en de meeste van ons bewegen niet meer zo veel als we eerder deden. Veel van ons hebben de gewoonte om veel te zitten. Helaas heeft deze gewoonte nare gevolgen voor ons lichaam. Denk bijvoorbeeld aan rug- en schouderklachten, bekken en kniepijn die nu en dan zeuren...  Maar ook het gebruik van je telefoon kan problemen geven, vooral aan de nek en schouders. We hebben de neiging om naar beneden te kijken als we onze telefoon bekijken. 

 

Wist je dat per graad we ons hoofd extra laten zakken bij het kijken naar ons scherm, onze nek extra gewicht van ons hoofd ervaart. Bij voor je uit kijken weegt je hoofd 4,5 kg ongeveer en wanneer je je hoofd 60° laat zakken wordt dit 27 kg die trekt op je nekspieren... 

 

Je wil natuurlijk niet dat je lijf vervormt en pijn gaat doen. Je wil fit en pijnvrij blijven. Hiervoor moet je voldoende en correct bewegen. Om meer te bewegen heb je niet altijd de tijd of is het te veel een gedoe. Daarom is rope flow een leuke en energieke, een behoorlijke nieuwe vorm van sport, Het maak je lichaam fit en zorgt voor een goeie houding.

Rope flow versterkt je balans, coördinatie, flexibiliteit en je stabiliteit en gunt je hersenen voldoende uitdaging. Het is leuk om te doen. Het heeft als positief effect dat je sneller energie terug wint en dat je je gelukkiger voelt.

Dus als je een manier zoekt om meer te bewegen, dan is rope flow een uitstekende manier om in beweging te komen.  Laten we samen zorgen dat we ons lijf en gezondheid de beste zorgen bieden! 

Book Online

FOLLOW ME

Contact gegevens
bottom of page