top of page

ROPEWAVES.
 

Prep, Prime & Move
RopeWaves20220059.jpg

Ropewaves.

Herinner je die energieke, avontuurlijke versie van jezelf? Diegene die geen grenzen kende, die alles wilde ervaren en alles kon doen wat ze maar wilde?

 

Dat zijn wij. En dat willen we blijven.

Het is een feit dat we elke dag een dagje ouder worden. Maar dat betekent niet dat we moeten inleveren op ons enthousiasme voor het leven. Integendeel, we willen fit zijn, actief en vol energie, klaar om alles aan te pakken wat het leven ons te bieden heeft.

 

De lente.

Het kriebelt om te tuinieren! We halen de spade uit en spitten de hele moestuin om. We rennen de longen uit ons lijf tijdens een potje voetbal met de (klein)kinderen.

Die zonnestralen laten ons verlangen naar de zomer, de tijd van het jaar om echt fit te zijn. Voila, nieuwe sportschoenen kopen en daar gaan we! 5 km, lopen wandelen, en lopen.

Maar als we niet goed voorbereid zijn, met de juiste training dan wordt het de volgende dag al een uitdaging om uit bed te komen. En dan hopen we maar dat we geen blessures hebben opgelopen. Op die momenten geven we onze leeftijd  de schuld en vinden we dat deze toch zijn tol begint te eisen.

Want eerlijk is eerlijk, we voelen ons pas oud als ons lichaam begint te protesteren en we niet meer gewoon  kunnen doen wat we graag doen.

 

Mis jij ook jouw jeugdige lijf, het lijf dat met alle gemak en de soepelheid van vrij kon bewegen?

 

Die routine van veel zitten, achter een scherm, in de auto,  die routine die ons allemaal zo vertrouwd is geworden, begint langzaam onze mobiliteit, stabiliteit en conditie te verstoren. En dames, vanaf ongeveer onze 40ste lente worden wij meegenomen in een interessante reis  van hormonale veranderingen door onder andere onze kracht van nature afneemt. 

Gelukkig is er een oplossing. Door gericht te trainen, kunnen we ons lichaam terug mobiel, stabiel en sterk maken.

Of het nu gaat om tuinieren, spelen met de kleintjes, een partijtje golf, 5 kilometer joggen, 100km fietsen, of picklebal met vrienden.

Je herinnerde nog die energieke, avontuurlijke versie van jezelf.

Train om deze versie van jezelf te evenaren of liever, te overtreffen! Overwin je stroefheid, angst en voorkom blessures.

 

Bij Ropewaves bereiden we je hierop voor. 

We trainen voor jouw sport van het leven.

Train voor jouw doelen. En onthoud, een sterk lichaam is niet alleen goed voor je gezondheid, het kan ook van onschatbare waarde zijn voor jouw bedrijf.

Be prepared to live life to the fullest.

FOLLOW ME 

  • Instagram
  • YouTube
Contact gegevens
bottom of page