IMG_2510.jpg

OUR

STORY

Energiek
Fit
&
Gezond

Dit willen we! 
 

Energiek, creatief, fit en gezond willen we zijn. Ons leven lang! 

Ons lichaam vertoont na verloopt van tijd jammer genoeg wat verzwakkingen. Ouderdom zegge ze, ... Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in lichaamsprocessen las ik onderander het boek, Dynamic aging van Katy Bowman. Vanaf 40 jaar vertoont ons lichaam als een versnelde achteruitgang.  Ai…  Dit getal was even schrikken! En verdere verdieping in deze processen deed me het volgende ontdekken! Onze zittende levensstijl laat dit proces al een stuk vroeger starten... Onderzoek deed inzien dat jonge zittende 20-tigers reeds heel wat negatieve gezondheidsverschijnselen en zelfs ouderdomsklachten vertoonden. 

 

Maar!!!!!

 

Er is ook heel positieve nieuws 

 

Wij kunnen ons lichaam trainen om fit te worden en te blijven. Onze zittende en of eenzijdige leefstijl stimuleert zoals ik al zei jammergenoeg de natuurlijke ‘ouderdomsprocessen’. Wij kunnen deze versnelling vertragen. Onderzoek toont aan een vertraging van tot wel 10 jaar eenvoudig mogelijk is, mits dagelijks optimaal te beweging. 

Meer nog

Een dagelijkse portie passende beweging zorgt dat je efficiënter, fitter en creatiever wordt,  zelfzekerder en positiever je dag beleeft.

​.​

Maar alleen jij kan dit proces vertragen

&

Wij helpen jullie heel graag!

ROPEWAVES boost je bewegingsapparaat op een coole hippe, gezonde en veilige manier. Maar ook fijn en gezellig. Een manier die iedereen aankan. Van een intens getraind lijf tot een wereldkampioen in zitten.  Een manier die veilig is voor iedereen. Een manier waarop stress gecounterd wordt zodat blessures uitblijven en dat je het bewegen integreert in je dagschema en dus blijft volhouden. 

Wij geloven dat jij een heel groot voordeel haalt uit een dagelijkse portie (buiten) bewegen en zeker wanneer bewegen een spel wordt. Met onze gekende resultaten in ons achterhoofd willen wij ons dagelijks inzetten voor jou zodat je dit positief effect kan ervaren!

Oefen, train, probeer, speel, alles op jouw tempo en vooral GENIET! 

Deel zeker en vast jullie vorderingen & tag ons in je je filmpjes!

Laat deze 'gezonde verslaving' of 'ropeflowvirus' zich maar snel verspreiden.  

 

Wij bieden live Personal training en online als live ropeflow training aan. 

Wens je meer informatie neem contact op met Mieke : 

tel of WhatsApp: 0494 11 81 83

mail: mieke@ropewaves.be

 

Op zoek naar ondersteunende tools?  

Check onze shop! 

Onze rope flow touwen hebben we in 4 maten 

Deze zijn handgemaakt en vervaardigd uit 100% gerecycleerde petflessen. 

Als sportend boost je ook nog eens de natuur :-)

ENJOY!!!