top of page
RopeWaves20220039.jpg

Natural
Movement Flow

Live training
Online training
Personal training

 

Ropewaves IMG_9418.JPG

Natural Movement Flow
 

About Me

Boost jouw energie met RopeWaves trainingen,

Natural Movement Flow

Heb jij het gevoel dat je lichaam wel wat extra aandacht verdient om weer in topvorm te komen? Je mist jouw energie, het fitte gevoel van  toen je 3*7 was.

 

Onze hedendaagse levenswijze, gekenmerkt door langdurig zitten en chronische stress, richt vaak meer schade dan we beseffen. Onze spieren en bindweefsels verschrompelen, verzwakken, verstijven, dehydrateren en raken uiteindelijk overbelast. Het dragen van schoenen gedurende vele jaren en constant staren naar schermen zorgt ervoor dat ons lichaam stijver en pijnlijker aanvoelt dan we ooit hadden kunnen voorstellen. Onze energie verstijft mee...

Maar hier is het goede nieuws:

 

Er zijn doeltreffende strategieën om deze uitdagingen aan te pakken, traditionele oefenroutines schieten vaak tekort. Het is tijd om nieuwe perspectieven op beweging in te zetten, perspectieven die jouw vertrouwen herstellen, flexibiliteit terugbrengen, energy boosten, coördinatie verbeteren, hydratatie bevorderen, uithoudingsvermogen vergroten, en ja, zelfs plezier brengen!

Belangrijk om te onthouden: Jij hebt de controle in handen. Het is jouw reis naar een gezonder, sterker lichaam.


Natural Movement Flow integreert een unieke combinatie van disciplines, met een focus op Rope Flow en Fascia Movement, om je functionele beweging nieuw leven in te blazen.

 

Ongeacht je huidige niveau van fysieke fitheid, biedt onze training een helpende hand om de gevolgen van het verleden te overwinnen. Of dit nu gaat om veel zitten, overmatig schermgebruik, inactiviteit, littekens, blessures, of de beperkingen van traditioneel schoeisel. Ons hoofddoel is om jouw algehele conditie te versterken, je gezond en vitaal te houden, terwijl we tegelijkertijd stress verminderen.

 

Het ultieme streven? Het heroveren van een krachtig lichaam dat zich moeiteloos en (pijn) vrij beweegt, en misschien zelfs het gevoel krijgen dat je fitter bent dan toen je 21 was.

"Geniet van onze flexibele trainingsmogelijkheden, volg ze live online, waar je maar wilt, vanaf jouw favoriete plek."

bottom of page