IMG_2510.jpg

OUR

STORY

Energiek
Fit
&
Gezond

Dit willen we! 
 

Energiek, creatieve, fit en gezond willen we zijn. Ons leven lang! 

Ons lichaam vertoont na verloopt van tijd toch wat verzwakkingen. Ouderdom, ... Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in lichaamsprocessen las ik onderander het boek, Dynamic aging van Katy Bowman. Vanaf 40 jaar vertoont ons lichaam als een versnelde achteruitgang. Ai…  Dit getal was even schrikken! En verdere verdieping in deze processen deed me het volgende ontdekken!  Sorry dames maar het is zo, en ik vind dat iedereen dit moet weten! Vanaf 35 jarige leeftijd start je menopauze proces. Het is een lang proces maar onze spierkracht verzwakt enorm!

 

Maar!!!!!

 

Er is ook heel positieve nieuws 

 

Wij kunnen onze spieren en zenuwbanen trainen en optimaal fit houden. Zo vertraagt dit proces enorm! Onze zittende leefstijl versnelt de natuurlijke ‘ouderdomsprocessen’. Maar wij kunnen deze versnelling zeker een enorm stuk vertragen, onderzoek toont aan dat dit wel kan tot 10 jaar!!

Maar alleen jij kan dit proces vertragen! 

 

Wij helpen jullie heel graag met het optimaliseren van je lichaam.

ROPEWAVES boost ons bewegingsapparaat! Dit op een coole hippe en gezonde en veilige manier. Maar ook fijn en gezellig. Een manier die iedereen aankan. Van een intens getraind lijf tot een niet wereldkampioen in zitten.  Een manier die veilig is voor iedereen. Een manier waarop stress gecounterd wordt!  

Wij geloven dat jij een heel groot voordeel haalt uit een dagelijkse portie (buiten) bewegen. Met onze gekende resultaten in ons achterhoofd willen wij ons dagelijks inzetten jou zodat je dit positief effect kan ervaren!

Oefen, train, probeer, alles op jouw tempo en GENIET! 

Deel zeker en vast jullie vorderingen & tag ons in je je filmpjes!

Mijn gezin is alvast in de ban van het ropeflowen,  het werd getest en goedgekeurd, laat deze 'gezonde verslaving' of 'ropeflowvirus' zich maar snel verspreiden.  

 

Wij bieden zowel online als live training aan. 

Wens je meer informatie neem contact op met Mieke : 

tel of WhatsApp: 0494 11 81 83

mail: mieke@ropewaves.be

 

 

ENJOY!!!