top of page
RopeWaves20220039.jpg

Rope Flow

Info &
Instructie video's

RopeWaves20220077.jpg

Rope Flow

Rope Flow, is de ultieme vernieuwing in de wereld van de beweging. In plaats van geïsoleerde spieroefeningen, draait het om Rotational Movement Training (RMT). Dit benadrukt de kracht van wervelkolomrotaties voor functionele kracht en mobiliteit. Het doorbreekt de traditionele fitnessnormen en opent nieuwe mogelijkheden voor holistische versterking. Een training die jouw lichaam een compleet spectrum aan natuurlijke functionele bewegingen biedt en zoiezo jouw energie boost!

Stel je voor: je beweegt elegant en krachtig een touw om je heen, zonder erdoorheen te springen. Dit is meer dan een uitdaging; het is een totale transformatie van je coördinatie, balans, mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen.

"Rope flow daagt niet alleen je lichaam uit, maar stimuleert ook je brein, cruciaal voor je algehele welzijn en geeft je bakken energie!

"In een ideale wereld streven we naar nog efficiëntere optimalisatie van deze effecten. Daarom bundelt Ropewaves verschillende disciplines in Natural Movement Mastery zoals MAP movement en Rope Flow, om dit buitengewoon doeltreffende resultaat te bereiken. We beginnen met het creëren van ruimte, gevolgd door gerichte training!"

Rope Flow Touw

Het Rope Flow touw is speciaal ontworpen: korter en zwaarder dan een doorsnee springtouw. Terwijl je met het touw beweegt, wordt het een verlengstuk van je handen, zie het als jouw persoonlijke trainer. Voel hoe elke aanraking van het touw je lichaam aanspoort om zich optimaal te bewegen. Deze constante feedback corrigeert mogelijke fouten en verbetert je houding en techniek.

Rope Flow biedt je meer dan je ooit had verwacht. Het geeft jouw lichaam precies wat het nodig heeft om gezond, fit en sterk te zijn.

 

Deze baanbrekende bewegingsvorm levert verbluffende effecten, voor alle fitheidsniveaus,  ook bij topsporters en  parkinsonpatiënten en kinderen.

Bekijk onze shop voor ons assortiment rope flow  touwen.

Check de video's hier onder voor gratis Rope Flow Tuturials

Rope Flow

 Instructie video's

Video

Ropewaves -Rope flow & beweegtips- (Mieke Syryn)

Ropewaves -Rope flow & beweegtips- (Mieke Syryn)

Ropewaves  -Rope flow & beweegtips- (Mieke Syryn)
ROPEWAVES Tutorial 010:  Free flow  1 hand

ROPEWAVES Tutorial 010: Free flow 1 hand

01:37
Video afspelen
ROPEWAVES Tutorial 009:  Bovenhandse Figure 8 of liggende 8   1 hand

ROPEWAVES Tutorial 009: Bovenhandse Figure 8 of liggende 8 1 hand

01:02
Video afspelen
ROPEWAVES Tutorial 008:  Bovenhands Side Swing

ROPEWAVES Tutorial 008: Bovenhands Side Swing

01:01
Video afspelen
ROPEWAVES Tutorial 007:  Propeller

ROPEWAVES Tutorial 007: Propeller

01:42
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
bottom of page