top of page

ROPEWAVES.
 

Prep, Prime & Move - Visie
RopeWaves20220059.jpg

Ropewaves.

Herinner je die energieke, avontuurlijke versie van jezelf?

Diegene die geen grenzen kende, die alles wilde ervaren en alles kon doen wat ze maar wilde?

 

Dat ben jij en dat wil jij blijven!

Het is een feit dat we elke dag een dagje ouder worden. Maar dat betekent niet dat we moeten inleveren op ons enthousiasme voor het leven. Integendeel, we willen fit zijn, actief en vol energie, klaar om alles aan te pakken wat het leven ons te bieden heeft.

Na je goede voornemens met Nieuwjaar is de lente het ideale moment om extra te bewegen! Je kent het zeker wel. Het kriebelt om te tuinieren! Maar die volgende ochtend uit bed raken…

 

De weinige zonnestralen laten ons wegdromen en verlangen naar de zomer, die tijd van het jaar waar je echt fit wil zijn. Ik hoor heel vaak, ja nu pak ik het aan, ik ga lopen. De ideale manier om terug fit te zijn. Maar die knie, rug, …

 

Op deze momenten geven we onze leeftijd de schuld en vinden we dat deze toch zijn tol begint te eisen. Want eerlijk is eerlijk, we voelen ons pas oud als ons lichaam begint te protesteren en we niet meer gewoon kunnen doen wat we graag doen.

Het is niet je leeftijd waar je de schuld aan moet geven! Die routine van veel zitten, achter een scherm, in de auto, die routine die ons allemaal zo vertrouwd is geworden, begint langzaam onze mobiliteit, stabiliteit en conditie af te nemen. Wat gewoon het routine werk vaak al pijnlijk maakt. En dames, vanaf ongeveer onze 40ste lente worden wij meegenomen in een interessante reis van hormonale veranderingen die onder andere onze kracht natuurlijk verstoren.

We vergeten ons voor te bereiden op onze dagelijkse activiteiten, op onze seizoensgebonden activiteiten maar ook op onze trainingen, we slaan een stuk over! En hiervoor betaalt je lijf de prijs. Niet goed voorbereid dan wordt het de volgende dag al een uitdaging om uit bed te komen. En dan hopen we maar dat we geen blessures hebben opgelopen. Gelukkig is er een oplossing. Door gericht te trainen, kunnen we ons lichaam mobiel, stabiel en sterk maken en jou klaarstomen voor jouw activiteiten en trainingen.

Ben jij klaar om jouw doelen te halen? Je hike in de bergen, uren tuinieren, spelen met de kleintjes, een partijtje golf, 5 kilometer joggen, 100km fietsen, of picklebal met vrienden. Bij Ropewaves gaan we op een individuele, efficiënte en functionele manier te werk en bereiden we je voor op jouw doelen, op jouw sport van het leven. Je herinnert je nog die energieke, avontuurlijke versie van jezelf. Train om deze versie van jezelf te evenaren of liever, te overtreffen!

Train voor jouw doelen.

En onthoud, een sterk lichaam is niet alleen goed voor je gezondheid, het kan ook van onschatbare waarde zijn voor jouw bedrijf.

Be prepared to live life to the fullest.

bottom of page